Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Posted by Akos-life |

Μήνυμα Της ΑΚΟΣ Για Την Γιορτή Της Μητέρας

Μάνα … μία λέξη με διαφορετική βαρύτητα για τον καθέναν από εμάς με ιερή όμως σημασία για όλους.

Η γυναίκα από τη στιγμή που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί, μέσα της συντελείται ένα μικρό θαύμα. Η γυναίκα-μητέρα γιορτάζει κάθε μέρα γιατί κάθε μέρα φροντίζει, και αγαπάει το παιδί της. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά ανεξάρτητα από την ηλικία τους όταν είναι κοντά στη μητέρα τους απολαμβάνουν τη στοργή της και την αγάπη της κάθε μέρα.

Υποκινούμενη από το μητρικό φίλτρο η μητέρα μεταμορφώνεται σε έναν ήρωα της καθημερινότητας με την κάθε μέρα της να περιστρέφεται γύρω από το πρόσωπο που λατρεύει περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο … το παιδί της.

Η μητρότητα είναι άμεσα συνυφασμένη με το γυναικείο στήθος, αναπόσπαστο κομμάτι της θηλυκότητας, που αποτελεί πηγή απόλαυσης, δύναμης και έμπνευσης για την γυναίκα. Η αξία του για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους έχει αναγνωριστεί μέσα στους αιώνες και είναι αδιαμφισβήτητη. Αυτό όμως δεν το προστατεύει από το να νοσήσει.

Η κάθε γυναίκα, παρά τον πολλαπλό ρόλο της δεν πρέπει να ξεχνάει να προσέχει την υγεία της γιατί ¨εκείνοι που την αγαπούν την χρειάζονται¨! Η πρόληψη είναι ο καλύτερος σύμμαχος και συνοδοιπόρος της .